Κατηγορίες
Εκδοτικά Νέα

VERNE’S LAB, Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ

Φίλες και Φίλοι του GRD,
 
Σας προσκαλούμε στην καινούργια δράση της βιβλιοθήκης μας “Verne’s Lab”, ένα εργαστήριο Έρευνας και Διαβάσματος, για τους λάτρεις των βιβλίων!
 
Ως πρωτοπόροι και καινοτόμοι στον τομέα της έρευνας και της αναζήτησης, πήραμε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε ένα “ταξίδι” στο οποίο θα συμμετέχετε ενεργά και όλοι εσείς που μας παρακολουθείτε και αγαπάτε, εξίσου, τον υπέροχο κόσμο που κρύβουν μέσα τους τα βιβλία!
 
Έτσι, σας προσκαλούμε και σας καλωσορίζουμε σε αυτή τη νέα δράση της βιβλιοθήκης μας, κατά την οποία, μέσα από τα ήδη υπάρχοντα βιβλία που διαθέτουμε, θα ερευνούμε αγαπημένα θέματα, διαβάζοντας, συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις, μέσα στη ζεστή ατμόσφαιρα που προσφέρει μια βιβλιοθήκη.
 
Το εργαστήριο θα λαμβάνει χώρα στη βιβλιοθήκη του GRDiscovery, που στεγάζεται στον πολυχώρο Blockchain Factory( Βαλαωρίτου 7, 1ος όροφος, Θεσσαλονίκη), κάθε Τρίτη στις 6:00μ.μ. και θα διαρκεί δύο ώρες. Το θέμα που θα επιλέγεται, θα δουλεύεται και θα ολοκληρώνεται σε διάστημα ενός μήνα, ενώ θα αναρτάται μία εβδομάδα νωρίτερα, στο site μας.
 
Έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε όλοι, είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά μέσω Skype, αρκεί να είστε μέλος της οικογένειας του GRDiscovery! Αν δεν είστε ήδη μέλος, μπορείτε εύκολα να κάνετε την εγγραφή σας, ακολουθώντας τα βήματα του παρακάτω συνδέσμου: https://grdiscovery.com/product/member/
 
Το πρώτο εργαστήριο θα ξεκινήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2023. Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί https://forms.gle/nHH3BRc91QbZt19u5
Σας περιμένουμε όλους!