Κατηγορίες
Εκδοτικά Νέα

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ: ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ

Όταν μιλάμε για μαγεία γνωρίζουμε ότι χωρίζεται σε 2 μέρη: Λευκή και Μαύρη, με πιο γνωστό στην δεύτερη κατηγορία, το βιβλίο του βασιλέως Σολομώντος.
Η Σολομωνική, είναι χειρόγραφο που αναλύει τον Μυστικισμό, και περιέχει εκτελέσιμες μεθόδους γιά ξόρκια, επικλήσεις πνευμάτων, καθώς και τρόπους για το πώς μπορεί κάποιος να είναι κυρίαρχος του κακού και να το “διαχειρίζεται”όπως εκείνος θέλει.
Μέσα στο “βιβλίο” αυτό, βρίσκονται όλα όσα χρησιμοποίησε ο Σολομώντας, για να κατακτήσει τους δαίμονες, και να παραμείνει στην εξουσία.
Λέγεται πως ο βασιλιάς  χρησιμοποίησε δαιμονικές δυνάμεις, από τις οποίες στη συνέχεια κατελείφθει και ο ίδιος. 

Ο Σολομώντας, ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, γεμάτος σοφία, και μεγάλη πίστη προς τον Θεό. Πίστευε στα Θεία και από τον Θεό, να του μεταλαμπαδεύσει όλη την σοφία Του, για να μπορέσει να διοικήσει το βασίλειό του με αρμονία, και ισορροπία. Ο Θεός του έστειλε έναν αρχάγγελο, για να τον βοηθήσει και εκείνος του έδωσε ένα δαχτυλίδι, με το οποίο θα μπορούσε να υποτάξει όλες τις σκοτεινές δυνάμεις.
Μέρα με τη μέρα, οι γνώσεις του προς τα «απόκρυφα», αλλά και την «Τέχνη τής Μαγείας», μεγάλωναν, και, λόγω αυτού, ο Σολομών αποφάσισε να καταγράψει ότι γνώριζε.

Σήμερα, έχει κυκλοφορήσει σε βιβλίο, με τίτλο: «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ».

Το βιβλίο χωρίζεται σε 2 μέρη.

Το 1ο, αναφέρει  την ιστορία της συγγραφής και την θεωρία, αντίθετα με το  2ο που είναι κυρίως το πρακτικό κομμάτι.

Πιο αναλυτικά:

Κεφάλαιο 1ο:
«ΓΗΤΕΙΑ»
«Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΓΗΤΕΙΑΣ»

Εδώ υπάρχουν δυνάμεις 72 δαιμόνων, και το πώς να τους δαμάσει και να τους υποτάξει.
Κάθε δαίμονας, κατέχει την δική του λεγεώνα δαιμόνων, που, όλοι μαζί, στο σύνολό τους, ξεπερνούν τούς 16.000.000.
Διδάσκεται η προετοιμασία των τελετών, καθώς δίνονται και οδηγίες για το μέρος, και την κατάλληλη ώρα, που θα είναι καλύτερα για την επίκληση.

Κεφάλαιο 2ο:
«Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΘΕΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΗΤΕΙΑΣ»
Εδώ, μαθαίνεται η επίκληση 31 πνευμάτων, όπου, ο ασκούμενος, θα μπορεί να τα εξημερώσει και να τα κάνει να εκτελούν τις διαταγές του.

Κεφάλαιο 3ο:
«Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ»
Στην τέχνη αυτή, γίνονται λεπτομερείς αναφορές στα ονόματα «αγγέλων» και «δαιμόνων».
Δίνονται οι ώρες  και οι συντεταγμένες, για συναντήσεις υπερφυσικών παρουσιών, καθώς και αστρολογικοί χάρτες, αριθμοί και συντεταγμένες της Σελήνης, για να γίνονται, τα «τελετουργικά», με επιτυχία.

Κεφάλαιο 4ο:
«ΚΗΡΥΚΟΣ ΠΙΝΑΞ»
Ο Κήρυκος Πίναξ είναι ένα πινάκιο με μυστικιστικά σύμβολα προστασίας, για την διαρκεία της επίκλησης δαιμόνων.

Κεφάλαιο 5ο:
«H TEXNH TOY KAKOY»

Στο τελευταίο κεφάλαιο, συναντάμε: Μαγεία, Μαύρη Μαγεία, και Ξόρκια.
Αυτό, όμως, που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως, στο τέλος του βιβλίου, ο Σολομώντας έχει την προετοιμασία προστασίας και αντίδρασης, σε περίπτωση κινδύνων τών επικλήσεων.


Τα αντίγραφα χειρόγραφα βρίσκονται: στα μεγάλα μουσεία, στις βιβλιοθήκες της Ευρώπης, και σε πολλές, ιδιωτικές, συλλογές, σ’ ολόκληρον τον κόσμο. Υπάρχουν χειρόγραφα σε διάφορες μορφές, και παραλλαγές, και σε διάφορες γλώσσες: λατινική, ελληνική, ιταλική, αγγλική, γαλλική, γερμανική.
Το πρωτότυπο πρέπει να ήταν γραμμένο στα εβραϊκά. Μέχρι και σήμερα, δεν έχει βρεθεί!
Υπάρχουν τιμητικοί ναοί στο όνομα τού Σολομώντα. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως ανήκουν σε δαιμονολάτρεις, ή ότι είναι ενεργειακά πεδία δύναμης, για την άσκηση της Μαγείας.

*Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υπέρ της χρήσης των παραπάνω. Το άρθρο έχει καθαρά ερευνητικό χαρακτήρα, προς πληροφόρηση – ενημέρωση των αναγνωστών.

Έρευνα, Μπάκα Σουζάνα, Υπεύθυνη Εκδοτικού Οίκου, GRDBooks